annlistyana

sometime life is how we write about

layang kangen May 1, 2010

Filed under: lirik lagu,Uncategorized — annlistyana @ 06.20
Tags: , , ,

posting lagu jawa oke juga walau gag tau lagunya gimana, tapi ini lirik gag asing banget.. hehe😀

layangmu tak tompo wingi kuwi

wis tak woco apa karepe atimu

trenyuh ati iki maca tulisanmu

ra kroso netes eluh neng pipiku

upama tanganku dadi suwiwi

iki uga aku mesti enggal bali

neng ke piye maneh

merga kahananku

wong bagus entenana tekaku

ra maido sopo wong sing ora kangen

adoh bojo pengen

turu angel merem

ra maido sopo wong sing ora trenyuh

ra kepetuk sawetoro pengen weruh

percoyoo aku kuatno atimu

wong bagus entenano tekaku

 

2 Responses to “layang kangen”

  1. Arif R. Says:

    didi kempot banget…😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s